Menu Sluiten

VACATURES / Project Engineer

Project Engineer

Aamec groeit dus zijn we op zoek naar gedreven professionals om met ons mee te groeien. Ben jij gebeten door machinebouw en techniek? Weet jij steeds weer de verbinding te leggen tussen klantwensen, commerciële belangen en “de” technische oplossing? Voel jij je als een vis in het water in een dynamische, innovatieve en vlakke organisatie? Dan ben jij de Project Engineer die we zoeken.

Wie zijn wij?

Aamec is al 25 jaar een gevestigde waarde in binnen – en buitenland in het landschap van automatisatie en mechanisatie. Bij Aamec houden we van een uitdaging. We blijven onszelf heruitvinden en gaan the extra mile om onze klant steeds weer te voorzien van maatwerk van hoge kwaliteit.

Hoe we dit doen? Teamwork makes the dream work. We werken met een gedreven, dynamisch en deskundig team. Met de nodige know-how, een can-do mentaliteit en een portie fun op de werkvloer kom je een heel eind. 

Wat doe jij?

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Herken jij je in bovenstaande beschrijving? Ben jij getriggerd door de rol van project engineer en wil je deel uitmaken van de groeiende AAMEC-familie?
Stuur dan vliegensvlug je cv en motivatiebrief naar luc.stassen@aamec.be.